top of page

YOUR INSTAGRAM AS A HOLIDAY DESTINATION


Een nieuwe technologische maar bovenal visuele ontwikkeling binnen de leisure industrie is on point voor generatie Z. Budget airline easyJet heeft een app ontwikkelt die helpt bij de zoektocht naar de perfecte vakantie bestemming. Een instagrammable vakantiefoto gezien van je buurman, zus of collega die je lokt om zelf op vakantie te gaan? Met de Easyjet app kan je nu gemakkelijk zelf op vakantie naar je droomlocatie, met ‘één druk op de knop’.

Hoe het werkt?

In plaats van urenlang te scrollen en reviews te lezen, upload je in deze app een foto van bijvoorbeeld een hagelwit zandstrand met flamingo’s, wie wil dat nou niet. Easyjet bevat een zoekmachine - vooralsnog alleen binnen Europa - die alle locaties voor je uitfiltert met een hagelwit zandstrand die flamingo’s bevat. Daarbij worden er mogelijke reistijden en vluchten in kaart gebracht, zodat je ook deze zoektocht zelf niet meer hoeft te doorkruisen.

De enige keuze die je moet maken is of je tussen de flamingos in het Spaanse Lanzarote of aan de plassen van Arnel en Vic vlakbij de Zuid-Franse stad Montpellier wil verblijven.

C’est la vie!

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page