top of page

DIEP IN DE ZEE

Diep in de zee, Diep in de zee, ik zeg het je eerlijk, Hier is het heerlijk, diep in de zee - De kleine zeemeermin.

Zou Ariel, de kleine zeemeermin in 1836 al een kijkje hebben genomen in de toekomst?

China is van plan om een basis te bouwen diep in de Zuid-Chinese zee. Aangestuurd door robots, zal het een plek worden die mensen niet snel zullen bezoeken.

Wetenschappers van de Chinese Academie van Wetenschappen, zijn druk bezig met een onderzoek om deze allereerste ‘kunstmatige intelligentie kolonie’ op aarde, in de diepzee werkelijkheid te laten worden.

Naar verluidt zal deze basis tot 11 kilometer onder water komen te liggen, welke vanaf zee zal worden voorzien van energie. Vanaf dit station zullen missies worden uitgevoerd, maar ook landmeetkunde in nieuwe gebieden en het verzamelen van gegevens over het diepzee leven wordt op deze manier nog meer mogelijk. Ook zal het inzichten gaan bieden in de klimaatverandering en kan het helpen identificeren van bedreigde soorten.

En deze stap is best een logische stap op deze overbevolkte aarde. De oceanen dekken namelijk 70% van het aardoppervlak, er is dus voldoende plek voor uitbereiding! Maar voordat het zover is, moet er eerst $160 miljoen worden geïnvesteerd… Meer lezen: https://futurism.com/sun-dimming-sky-chemical-geoengineering

Uitgelichte berichten
Recente berichten
Archief
Zoeken op tags
Er zijn nog geen tags.
Volg ons
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
bottom of page